Skadedyrkontroll

Skadedyrhåndtering

  1. Forhindre at skadedyr trenger inn på bebyggelse og eiendom.
  2. Det finnes ingen “kvikk fiks”
  3. Åtestasjoner
  4. Miljøbevisste tiltak for bekjempelse av skadedyr

 

Mer informasjon om skadedyrkontroll

Skadedyrkontroll og skadedyrhåndtering er ment for å forhindre at skadedyr skal trenge inn i bygninger og på eiendom. Det er vanlig at kunden kontakter profesjonelle skadedyrbekjempere først etter at problemet er oppstått. Etter at rotter, mus, skjeggkre eller maur har inntatt bygget eller boligen. Vår oppgave er da å minske antallet skadedyr, eller å hindre flere i å komme inn.

Det er dessverre ingen kvikkfiks når det kommer til skadedyrkontroll. Kundene vil ofte tro eller føle at det faktisk er det, siden de synlige skadedyrene er borte når vi har dratt. Det kunden kaller bekjempelse er faktisk ofte bare oppstarten på et langvarig samarbeid mellom oss og dem. Først må man fjerne skadedyrene som er der i øyeblikket, så må vi følge opp det grunnlaget vi har skapt.

Det er nemlig det som skjer etterpå som er den viktigste jobben. Det er å hindre eller minimere den mengden skadedyr som kommer inn i bygget. Så ser man på omgivelsene, om dette er et sted skadedyrene trives. Deretter må man fjerne det som gjør at skadedyrene kommer tilbake og blir.

Åtestasjon

Ved angrep fra mus og rotter så brukes åtestasjoner som kombinerer flere virkemidler. Tradisjonelt brukes disse åtestasjonene med åte. Det brukes også klappfeller og fangsfeller. Her finnes det flere typer og metoder. Insekta har sin egen åtestasjon som kombinerer åte, sammen med de fleste klappfellene vi bruker, på en effektiv og funksjonell måte. Dette er samtidig miljøvennlig, med mindre bruk av forskjellige typer materiell.

Én åtestasjon i stedet for mange forskjellige som må byttes ut når vi endrer metode, gjør arbeidet vårt mer effektivt. Det er bedre med én type åtestasjon enn flere, da én type effektiviserer arbeidet. På den måte blir ikke skadedyret vant til en ny lukt og nytt utseende som kan gjøre at bekjempelsen forlenges. Gnagere liker ikke nye ting og nye lukter der de ferdes. Det heter på fagspråk neofobi.

En metode er å bruke en åtestasjon med klappfelle i. Når bekjempelsen er over brukes de samme åtestasjonene til åte. Og de åtestasjonene vi utvikler rommer mer åte på en barnesikker måte en de som vi har funnet på markedet. Det betyr at vi stopper flere mus og rotter en de andre på markedet.

Kontakt oss om du har problemer med skadedyr hjemme!

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle